Obertes les preinscripcions a l’Escola d’Adults L’Alzina

bf0a58b987aa7318ac88de52f64c5fa6

L’escola pública d’adults  L’Alzina de Cerdanyola torna a oferir un ampli ventall de cursos i nivells per al proper curs 2020-2021. L’oferta inclou cursos d’alfabetització, de Graduat d’Educació Secundària, de Català, de Castellà, d’Anglès, d’Informàtica i de preparació a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior. El termini de preinscripcions s’allargarà fins al 29 de juny i el tràmit s’haurà de fer amb cita prèvia.

En algunes formacions, l’Escola d’Adults L’Alzina ofereix diversos nivells. En el cas de l’anglès, l’alumnat que supera un curs obté el certificat d’equivalència amb el MECR i el que aprova el nivell III pot accedir de forma directa al curs de tercer de l’Escola Oficial d’Idiomes. També en informàtica la titulació obtinguda a l’Escola d’Adult L’Alzina és equivalent, en aquest cas, a la titulació oficial ACTIC. L’oferta d’informàtica inclou quatre nivells (inicial, I, II i III).

COM APUNTAR-SE

Les persones interessades en seguir alguna de les formacions a l’escola d’Adults L’Alzina han de tramitar la preinscripció entre el 15 i 29 de juny. Donada la situació d’alarma de la COVID-19, les preinscripcions i proves de nivell es realitzaran amb cita prèvia. Ja es pot contactar amb l’escola per demanar-la trucant al 93 586 44 59 o 616 064 956 o enviant un correu electrònic a alzinapreinscripcio@gmail.com  

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?