Obertes les inscripcions per als cursos i tallers de l’Ateneu 2023-24

WhatsApp Image 2023-07-02 at 09.33.36

L’oferta de l’Escola d’Arts Plàstiques per al curs 2023-2024 serà àmplia i variada en tots els àmbits d’actuació. S’han dissenyat cursos i activitats pensats perquè tothom, des d’infants, passant per joves i persones adultes puguin fer activitats de lleure i formatives al llarg de la setmana del 25 de setembre a juny.

El període d’inscripció ja ha començat i estarà obert fins que s’omplin els grups proposats.

L’Escola d’Arts Plàstiques proposa tallers i cursos per a infants i joves, com plàstica per infants i art per a joves. L’oferta es complementa amb tallers de tècniques adreçades, principalment, a les persones adultes. Iniciació a les tècniques pictòriques, pintura a l’oli, pintura amb acrílic, tècniques aquoses, tècniques mixtes, il·lustració i art digital, dibuix, urban sketching, dibuix urbà, estampació i gravat, escultura i joieria, art tèxtil. Tapís, nusos, arpilleres i arts decoratives.

L’Aula de teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. Des de propostes per representar contes, treballar l’expressió dramàtica, teatre 1 i teatre 2 i diversos graus de teatre per joves i adults.

L’Escola de Dansa ofereix diferents nivells de dansa creativa, clàssica ballet i jazz adults. El període lectiu vinent se seguirà fent el curs de microgimnàstica basat en el mètode de teràpia corporal que té com a base l’estirament i el desbloqueig de la cadena muscular posterior. Hi haurà la possibilitat de fer-los presencialment o online.

Com inscriure’s?

Per a formalitzar-les inscripcions caldrà obtenir el full de sol·licitud d’inscripció i el llistat de cursos a l’OAC, la recepció de l’Ateneu o la seu electrònica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Cal emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten i presentar-lo al registre municipal. Es pot fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament a la Seu Electrònica del web municipal (cal disposar de signatura electrònica).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?