Obertes les inscripcions per als Casals d’Estiu Municipals

WhatsApp Image 2024-05-16 at 09.14.10
Última edició dels Casals d’Estiu Municipals / F. Ajuntament (NP)

Els Casals d’Estiu Municipals tornaran a ser els protagonistes d’un estiu ple d’activitats educatives i de lleure. Els casals que organitza l’Ajuntament de Cerdanyola estan adreçats a infants que estan cursant d’I3 a 6è, es farà a les escoles Xarau i Carles Buïgas i oferiran cinc torns setmanals entre el 25 de juny i el 26 de juliol. La proposta manté el compromís d’esdevenir un espai per a la socialització, el desenvolupament de les capacitats creatives dels infants i joves i on es treballarà l’aprenentatge de valors des de l’educació en el lleure.

Horaris i preus

Els horaris són en torn de matí (8:30 a 13:30h) i de tot el dia (8:30 a 16:30h), que inclou menjador i activitat de tarda. Els preus es segueixen mantenint d’anys anteriors i  seran de 55 euros/setmana el torn de matí,  75 euros/setmana el torn de tot el dia (menjador inclòs) i 65 euros/setmana l’opció mixta (tres dies matí i dos dies ‘tot el dia’). Hi haurà descomptes per a germans i per tercer any el casal disposa de tarifació social per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits.

Els preus per torn inclouen totes les activitats, la samarreta dels Casals i una activitat de dia sencer fins les 16:30 h (aquest dia no hi haurà servei de menjador ni de pícnic, caldrà dur el dinar de casa). Enguany, el matí de piscina serà substituït per l’activitat de tot el dia, que inclourà activitats d’aigua per viure un dia diferent fora del casal.

El període d’inscripció serà fins al 2 de juny i es pot fer omplint el formulari en la pàgina web https://cerdanyola.estiu.fundesplai.org o presencialment a l’Espai Infantil demenant cita al telèfon 673 62 45 30 de dilluns a divendres de 10 a 13:30 h i de 16 a 19 h.

Els infants que participin al Casal d’Estiu Municipal gaudiran d’una àmplia oferta d’activitats, tallers, sortides i noves experiències, totes elles al voltant del centre d’interès ‘Seguretat i Salut’

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?