Obertes les inscripcions per a la V Caminada Feminista

WhatsApp Image 2024-02-23 at 12.15.59

Un dels plats forts del programa del 8-M a Cerdanyola ja està preparat. La Caminada Feminista arribarà a la cinquena edició el diumenge 10 de març i tornarà a ser el Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola l’entitat organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/525/V-Caminada-Feminista-2024/ fins al 8 de març. Les places són limitades i el preu d’inscripció 5 euros (inclou obsequi i avituallament).

La Caminada Feminista tindrà continuïtat enguany amb la celebració de la seva cinquena edició, organitzada des del CEM Cerdanyola. La caminada es durà a terme el diumenge dia 10 de març al Parc Municipal Guiera i els recorreguts seran al voltant de la Riera de Sant Cugat. La caminada serà de caràcter inclusiu i tindrà dues opcions de recorregut: caminada curta de 3,5 km i caminada llarga de 6 km. Els recorreguts són plans i sense cap dificultat tècnica i es podran realitzar caminat, fent marxa nòrdica o en modalitat cursa atlètica. Hi haurà un avituallament a l’arribar i un obsequi amb cada inscripció. La sortida (10 h) i arribada serà al PEM Guiera, a on també es durà a terme la recollida de les acreditacions (de 9 a 10 h), i l’escalfament previ a la sortida a les 9.45 h. A les 12 h s’oferirà una classe gratuïta de Zumba, que anirà a càrrec del PEM Guiera.

Valors

La Caminada té associats tres valors imprescindibles: la participació, perquè les dones prenguin part de l’activitat física i esportiva, és un acte lúdic i sense classificacions i és duu a terme a l’espai públic per donar-li visibilitat i mostrar a la ciutat que les dones fan esport. D’aquesta manera, la Caminada contribueix a la invisibilització que han patit les dones, al llarg de la història, en el món de l’esport. I l’equitat, per tal que dones i homes puguin gaudir de l’esport en igualtat d’oportunitats i amb el mateix reconeixement, el seu itinerari és inclusiu i obert a tothom.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?