Obertes les inscripcions per a la IV Caminada Feminista

WhatsApp Image 2023-02-20 at 17.50.02

La caminada es durà a terme el proper dissabte 11 de març al Parc Municipal Guiera, a les 10 h, i els recorreguts seran al voltant de la Riera de Sant Cugat i Canaletes. La inscripció és obligatòria i s’ha de fer a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/419/Caminada-Feminista-Quarta-edicio/.

Aquest any 2023 seguim donant continuïtat a la caminada feminista, enguany amb la quarta edició i organitzada des del CEM Cerdanyola. La caminada es durà a terme el proper dissabte 11 de març al Parc Municipal Guiera, a les 10 h, i els recorreguts seran al voltant de la Riera de Sant Cugat i Canaletes. Serà de caràcter inclusiu i tindrà dues opcions: caminada curta de 3km i caminada llarga de 5,2km. Els recorreguts són plans i sense cap dificultat tècnica i es podran realitzar caminat, fent marxa nòrdica o en modalitat cursa atlètica. Hi haurà un avituallament al arribar i un obsequi amb cada inscripció.

La caminada feminista que ja és un projecte consolidat, forma part del programa d’activitats del 8 de març, Dia Internacional de les Dones que s’organitza des de l’Ajuntament i en col·laboració amb diverses entitats i agents socials de la ciutat.

L’objectiu de la caminada és reivindicatiu i participatiu. Reivindicatiu perquè s’emmarca en una diada de lluita (8 de març, Dia Internacional de les Dones) on encara tenim la necessitat de fer visible que les dones prenguin part de l’activitat física i esportiva i necessitem mostrar els obstacles que han acompanyat a les dones al llarg del temps. I participativa perquè l’esdeveniment no tindrà classificacions, és un acte lúdic i el seu itinerari és inclusiu i obert a tothom.

El lloc sortida i arribada serà com és habitual el Parc Esportiu Guiera (avinguda de Guiera, 6) i l’acreditació de les persones participants es podrà fer a partir de les 9.30 h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?