Obertes les inscripcions per a la caminada popular Marxerola

marxerolaok

El 8 d’octubre se celebra una nova edició de la Marxerola, la caminada popular que organitza el Club d’Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola. L’activitat aplega caminaires i esportistes d’arreu de Catalunya. La sortida i l’arribada seran al Parc del Turonet, on quedarà instal·lada la base i l’avituallament final.

Dos recorreguts

La principal novetat enguany és que hi haurà dos recorreguts, el tradicional de 20 quilòmetres en modalitat caminada lliure (amb bastons o sense) i un de 10 quilòmetres de Marxa Nòrdica inclòs en el Circuit Català de la FEEC (amb bastons de Nòrdica). La participació prevista és d’unes 400 persones. La sortida de la caminada de 20 km es farà a les 9 hores i uns minuts més tard sortirà la cursa de Marxa Nòrdica. Les inscripcions són obertes a preus populars a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/456/Marxerola-2023-Caminada-Popular/

Hi haurà dos avituallaments, un per a cada recorregut, servei sanitari en cursa, equip escombra i botifarrada final. L’organització ha previst solucions veganes per a tots aquells que ho demanin. A tots els participants se’ls regalarà un got amb el logotip del club organitzador, que hauran de fer servir en la cursa. Com ja és habitual en les darreres edicions, està totalment prohibit la utilització de gots de plàstic en el recorregut. Tanmateix, es guardaran totes les mesures de control, seguretat i assistència sanitària en cursa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?