Obertes les inscripcions de les activitats per a la gent gran

WhatsApp Image 2023-02-02 at 14.06.08

El programa de Gent Gran Activa presenta una àmplia oferta d’activitats que es duran a terme entre el 15 de febrer i el 15 de juny. El termini per fer les inscripcions acaba el 8 de febrer.

Aquest mes comença una nova edició de tallers i activitats adreçades a les persones grans del municipi, amb el programa Gent Gran Activa. Una programació àmplia i variada per donar resposta als interessos diversos i amb la que tothom pugui triar la seva opció. Concretament, la proposta inclou tallers i activitats de diferents àmbits (d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies) així com activitats d’oci i lleure de caràcter puntual. L’objectiu és oferir una programació d’activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes variades, d’acord a la heterogeneïtat del col·lectiu de la gent gran.

Als darrers anys, la promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local de la nostra ciutat amb la finalitat de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Actualment a Cerdanyola, les persones de  60 anys i més anys representen el 27,21 % de la població.

Des del Programa de Gent Gran de l’Ajuntament es duu a terme el projecte de dinamització de gent gran amb el qual es busca potenciar l’autonomia i l’apoderament de la població major de 60 anys, possibilitant que pugin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure. En aquest context, es presenta una proposta d’activitats quadrimestrals en la qual poden participar persones de 60 anys i més de la ciutat. Les activitats són gratuïtes i obertes a les persones grans de Cerdanyola. Les activitats començaran el 15 de febrer i es duran a terme fins al 15 de juny de 2023. Les inscripcions es poden fer de l’1 al 8 de febrer de manera presencial a les oficines de l’Àrea Social en horari de 9 a 15 h o a través del correu electrònic promociosocial@cerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?