Oberta la preinscripció per a les escoles bressol municipals

escola bressol 2

Fins al 20 de maig està obert el període de preinscripció per sol·licitar una plaça a les escoles bressol municipals –Cordelles, Montflorit i Turonet- per al curs 2022-23. En total, els tres centres ofereixen 143 places.

La presentació de sol·licituds de preinscripció s’haurà de fer enviant un correu electrònic a la bústia de correu electrònic de l’escola bressol triada com a primera opció, adjuntant-hi una còpia del model de sol·licitud disponible, degudament emplenat i signat (en format PDF o amb fotografia de la sol·licitud) i les còpies de la documentació oportuna, escanejades o fotografiades.

En una única sol·licitud es pot demanar, per ordre de preferència, més d’una escola bressol municipal. Segons la normativa vigent, a Cerdanyola es poden sol·licitar qualsevol dels tres centres atès que tot el municipi és zona única en la franja de 0-3 anys.  En el cas de no poder realitzar la presentació telemàtica, i de forma excepcional, es podrà realitzar de forma presencial, i tan sols amb cita prèvia.

 

Escoles Bressol Municipals de Cerdanyola

EBM Cordelles

935940169

ebm.cordelles@cerdanyola.cat

EBM Montflorit

935865596

ebm.montflorit@cerdanyola.cat

EBM Turonet

936920892

ebm.turonet@cerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?