Oberta la inscripció als cursos de català per a adults

imatge matrícula abril facebook

El Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL) a través del Servei Local de Català (SLC) obre les inscripcions per als cursos del tercer trimestre. Es manté l’oferta de cursos dels nivells inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència.

A causa de la situació sanitària actual, no es fan classes presencials però es pot escollir entre diverses modalitats telemàtiques: cursos virtuals i semivirtuals, amb classes síncrones, i cursos en línia, sense connexions. Tant la inscripció com les proves de nivell es poden fer en línia a través de la web https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio/. Les persones que ja hagin fet un curs al CPNL durant l’últim any, tindran preferència d’inscripció del 9 al 12 d’abril mentre que per a la resta el termini serà del 13 al 16. Els cursos permeten aconseguir certificats oficials equivalents als nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR). Més informació al telèfon 677 25 50 23 de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h o al correu electrònic cerdanyola@cpnl.cat.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?