Oberta la inscripció a les XII Hores Nocturnes de Tennis

ac9ff722ccee9f796dea38c810f03e02

El Club de Tennis Cerdanyola prepara una gran vetllada social i esportiva

Encara estan obertes les inscripcions a les XII Hores Nocturnes de Tennis que organitza el Club de Tennis Cerdanyola i que es faran el proper 7 de juliol a les instal·lacions del carrer Foment.

El torneig és de dobles per equips i la inscripció, que s’ha de fer a les oficines del Club, costa per persona 25 euros socis i 30 euros no socis. Els inscrits podran gaudir d’un sopar, disco, xocolatada i el welcome pack.

El president del Club de Tennis, Juan Guijarro, ha destacat la singularitat de la proposta, ja que “permet jugar a la fresca, amb el teu grup d’amics o família, en un entorn molt agradable i podent participar en les activitats que hem programat”. A més, ha destacat, “és una gran oportunitat per a tots aquells que encara no ens coneixen, que no saben que tenim un club amb empenta i amb molts avantatges”. Des del club s’espera que “viurem una gran vetllada social i esportiva”. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?