Oberta la convocatòria per demanar l’ajut al pagament del lloguer MITMA 2021

oficina_habitatge3

Els ajuts al pagament del lloguer del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana estan adreçats a persones titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge que sigui el seu primer domicili habitual i permanent a Catalunya. El termini per sol·licitar l’ajut s’allargarà fins al 4 de juny.

Les sol·licituds per demanar l’ajut al pagament del lloguer es pot sol·licitar telemàticament al web de la Generalitat o presencialment a l’Oficina Municipal d’Habitatge de Cerdanyola.

Els requisits per poder accedir a aquest ajut són:

  • Que l’import del lloguer no sigui superior a 800€ mensuals, que s’incrementa fins a 900€ per les famílies nombroses i quan algun dels membres té discapacitat
  • Que pagament dels rebuts a partir del moment en que es demanar l’ajut, s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària o mitjançant un administrador de finques.
  • Que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l’any 2021

L’import total de l’ajut en base a les mensualitats pagades que es justifiquin al llarg de l’any 2021 correspon a un màxim 2400€ anuals. La quantia final es calcula en base a l’esforç en el pagament de la renda segons els ingressos de la unitat familiar.

Més informació
Oficina Local d’Habitatge
C. Fontetes 3
93 580 88 88 ext. 3524 / 3546
info.habitatge@cerdanyola.cat
697 852 981 (només Whatsapp)

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?