Oberta la convocatòria pel pagament del lloguer per a Gent Gran 2024

WhatsApp Image 2023-07-06 at 12.42.18(1)

Fins al 27 de març (15 hores) restarà obert el termini per sol·licitar l’ajut al pagament del lloguer per a la gent gran. Aquests ajuts estan destinats a les persones titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i que tinguin 65 anys o més en el moment de la sol·licitud.

Els requisits principals són acreditar la residència legal a Catalunya, tenir 65 anys o més en el moment de la sol·licitud, que l’import del lloguer no sigui superior a 900 euros mensuals (450 € en cas d’habitació), que els pagaments dels rebuts de lloguer es realitzin mitjançant ingrés a compte, domiciliació bancària, transferència o Bizum o bé, amb un rebut emès per un administrador de finques; i que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l’any 2024.

La sol·licitud es pot descarregar a través del web municipal on també es pot consultar el llistat de la documentació requerida i l’adreça electrònica en cas de realitzar el tràmit en línia. Les sol·licituds es poden tramitar de forma presencial a l’Oficina Municipal d’Habitatge de Cerdanyola, fins al 27 de març (15 h), de dilluns a divendres de 9 a 14 h sense cita prèvia.

Pel que fa a la convocatòria d’ajuts per a joves de 18 a 35 anys es posarà en marxa a partir de l’11 de març, i pròximament s’informarà sobre la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones de 36 a 64 anys.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?