Oberta la convocatòria del bo jove per al pagament del lloguer a menors de 35 anys

pexels-alena-darmel-7641991

L’ajut Bo Jove per al pagament del lloguer es posa en marxa del 8 de juny a les 9h fins al 17 de juny a les 17h. Aquest ajut està destinat a titulars d’un contracte de lloguer entre 18 i 35 anys (inclosos) i que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

Els requisits principals per poder accedir a aquest ajut tenir un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús en vigor, l’import del lloguer d’un habitatge no pot superar els 900€ (en cas d’habitacions, l’import és de 450€), el pagament dels rebuts a partir del moment en que es demanar l’ajut, s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària, Bizum o mitjançant un administrador de finques; els ingressos de la persona sol·licitant i la seva unitat de convivència no poden superar els establerts a les bases de la convocatòria, la persona sol·licitant ha de demostrar tenir una font regular d’ingressos o bé demostrar que estarà 6 mesos d’alta quan presenta la sol·licitud.

L’import total de l’ajut en base a les mensualitats pagades que es justifiquin al llarg de l’any 2022 poden ser d’un màxim de 250€ mensuals durant 24 mensualitats. Es recomana realitzar la sol·licitud telemàticament a través de l’enllaç de la Generalitat: https://habitatge.gencat.cat/bojove. La sol·licitud i la documentació requerida es pot consultar i descarregar a www.cerdanyola.cat/habitatge/lloguer

També es pot tramitar presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge. Excepcionalment, durant el temps en que el tràmit romangui obert, l’Oficina d’Habitatge estarà oberta de dilluns a divendres de 8 a 15h i dimarts i dijous de 16h a 17.30h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?