Oberta la convocatòria de la 11a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria

WhatsApp Image 2022-11-30 at 17.33.22
El projecte guanyador va ser el de Aerofybers, d’Albert Calleja i Isaac Benito F. Ajuntament de Cerdanyola

Ja s’ha obert l’onzena Beca Rotary Impuls a l’emprenedoria organitzada pel Club Rotary de Cerdanyola del Vallès i l’Ajuntament. La Beca Rotary està adreçada a distingir la millor iniciativa local emprenedora de Cerdanyola. Amb la beca, es vol potenciar i fer visibles els projectes basats en la innovació, les TIC’S, eficiència energètica, economia circular, entre d’altres, realitzats per a persones emprenedores, preferentment de Cerdanyola.

El premi a la millor iniciativa empresarial local estarà becat amb 2.500 € en efectiu per al circulant de la nova empresa, assessorament empresarial i per a la creació i disseny del web corporatiu, fiploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes i participació en l’esdeveniment “Innpulso Emprende“ de la  RED INNLPUSO (Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación) d’Espanya  com empresa innovadora representant a la Ciutat de Cerdanyola del Vallès.

Els projectes es poden presentar en el Servei Municipal de Promoció Econòmica fins al 10 octubre. El nom del projecte guanyador i els projectes finalistes es donarà a conèixer a finals d’octubre o inicis de novembre dins de l’acte X Nit de Cerdanyola Empresarial, organitzat per Cerdanyola Empresarial.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?