Oberta la convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer

WhatsApp Image 2023-03-24 at 09.18.51

El Departament de Territori de la Generalitat, mitjançant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, va publicar una convocatòria d’ajuts per a pagar el lloguer destinats a persones grans que tinguin 65 o més, i per a persones que tinguin de 36 a 64 anys (MITMA).

Els ajuts al lloguer podran arribar als 250 euros mensuals i es tindrà en compte els ingressos de la unitat de convivència i l’esforç econòmic que els suposa el pagament de lloguer. Els ajuts es distribuiran de manera equitativa, prioritzant els que més ho necessiten, per tant, els criteris que se seguiran per ponderar cadascuna de les peticions serà independent de l’ordre d’entrada. Aquests ajuts estan destinats a persones que en el moment de la sol·licitud siguin titulars d’un contracte de lloguer d’habitatge o habitació en règim de lloguer o cessió d ‘ús que constitueixi el seu domicili habitual en el territori de Catalunya. Els requisits per poder accedir a aquest ajut són tenir un contracte de lloguer en vigor -l’import del lloguer no pot superar els 950€. En el cas de les habitacions aquest import és de 450€-, estar empadronat o empadronada a l’habitatge arrendat en el moment de sol·licitar la subvenció, el pagament dels rebuts, s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària, Bizum o mitjançant un administrador de finques i els ingressos de la unitat de convivència no poden superar el límit màxim, que estableixi la convocatòria específica corresponent (Declaració Renda 2021). Es recomana presentar la sol·licitud electrònicament a través de la pàgina web del Departament d’Habitatge de la Generalitat. També serà possible fer-ho de forma presencial a l’Oficina d’Habitatge de Cerdanyola del Vallès.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?