Oberta la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer per a la gent gran

cerdanyola 2000

L’ajut al pagament del lloguer per a la gent gran està adreçat a les persones de 65 anys o més o o facin 65 anys durant l’any de la convocatòria i siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. Les sol·licituds es poden tramitar de forma presencial a l’Oficina Municipal d’Habitatge de Cerdanyola fins al 29 d’abril, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La sol·licitud es pot descarregar a través del web https://www.cerdanyola.cat/habitatge/ajuts-al-pagament-del-lloguer a més de poder consultar el llistat de la documentació requerida. Els requisits per poder sol·licitar l’ajut són acreditar la residència legal a Catalunya, tenir 65 anys o més en el moment de la sol·licitud o complir el 65 anys durant l’any natural de la convocatòria, que l’import del lloguer no sigui superior a 800€ mensual, que els pagaments dels rebuts de lloguer s’hagin fet mitjançant ingrés en compte, domiciliació bancària, transferència o bizum o bé, amb un rebut emès per un administrador de finques; i que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l’any 2022.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?