Oberta la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer MITMA 2022

oficina_habitatge3

La convocatòria per sol·licitar l’ajut estarà oberta fins al 15 de juliol de 2022. Els ajuts al pagament del lloguer del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) estan adreçats a persones que tinguin 36 anys o més en el moment de la sol·licitud i siguin titulars d’un contracte de lloguer d’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

Els requisits per poder accedir a aquest ajut són tenir un contracte de lloguer en vigor, l’import del lloguer no pot superar els 900€ (en el cas de les habitacions aquest import és de 450€), estar empadronat o empadronada a l’habitatge arrendat en el moment de sol·licitar la subvenció, el pagament dels rebuts a partir del moment en que es demanar l’ajut, s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària, Bizum o mitjançant un administrador de finques; i els ingressos de la unitat de convivència no poden superar els establerts a les bases de la convocatòria.

L’import total de l’ajut en base a les mensualitats pagades que es justifiquin al llarg de l’any 2022 correspon a un màxim 2400€ anuals. La quantia final es calcula en base a l’esforç en el pagament de la renda segons els ingressos de la unitat familiar.

La sol·licitud es pot tramitar telemàticament a través del web del Generalitat o presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de Cerdanyola. Es pot descarregar la sol·licitud i la documentació requerida al web de l’Oficina Local d’Habitatge

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?