Obert el termini per demanar parades de flors i llibres per Sant Jordi 2023

parades

Les parades de flors i llibres s’instal·laran el dia de Sant Jordi, diumenge 23 d’abril, a la plaça de l’Abat Oliba. Poden demanar una parada les entitats sense ànim de lucre (registrades al municipi de Cerdanyola del Vallès) que venguin roses i llibres i les llibreries i floristeries de la ciutat.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia. S’admetran sol·licituds fins al 14 d’abril. També es poden presentar telemàticament les 24 h del dia, si es disposa de certificat digital, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

El dia 23 al matí s’assignarà el lloc concret de la instal·lació de la parada en funció de les entitats i comerços sol·licitants que disposin del permís corresponent.

Signatures d’autores i autors locals

Aquest any hi haurà un espai habilitat per l’Ajuntament perquè les autores i els autors que ho desitgin puguin signar els seus llibres. Les persones escriptores que vulguin participar en aquest espai s’han de posar en contacte amb el Servei de Cultura indicant nom autor/a i títol llibre abans del 17 de març per tal de poder assignar un horari concret. Les propostes s’han d’enviar a ruedashc@cerdanyola.cat i per qualsevol aclariment trucar al 935 808 888 ext. 3194.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?