Obert el termini de preinscripció als cursos de natació i gimnàs de Can Xarau

44b8e294b797b5cf0e8d4bc59cfd40e3_L

El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau ha unificat entre el 14 i el 24 de juliol la preinscripció de totes les activitats que oferirà la temporada vinent 2020-21. La propera temporada començarà al setembre i en aquests moments són moltes les incerteses donada la situació que estem vivint provocada per la crisi sanitària de la COVID-19. Des del Complex Esportiu Municipal Can Xarau s’ha decidit dur a terme la preinscripció a les seves activitats de la temporada vinent i en el cas que hi hagi alguna variació a la normativa vigent sobre ràtios o mesures preventives s’informarà a les persones ja inscrites.

Aquest any, el termini de preinscripció serà del 14 al 24 de juliol i englobarà els cursos de natació per a infants i adults i els cursos d’activitats dirigides del gimnàs municipal.

COM FER LA PREINSCRIPCIÓ?

La preinscripció s’ha de realitzar de forma presencial de dilluns a divendres de 8h a 21h a les mateixes oficines de l’equipament (carrer de les Camèlies s/n). El formulari és descarregable a http://www.cerdanyola.cat/esports/can-xarau i es pot portar emplenat des de casa per evitar així cues i minimitzar el temps d’estada a la instal·lació. Totes les preinscripcions tindran les mateixes oportunitats independentment del dia quan s’hagin realitzat. El dimecres 15 de juliol es durà a terme el sorteig de la lletra que regirà l’ordenació de les preinscripcions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?