Noves sessions d’Art i Benestar al MAC

WhatsApp Image 2023-01-25 at 10.06.54(1)

L’Associació d’Amics del MAC (AMAC) fa una nova proposta d’activitats en el marc del programa ‘Art i Benestar’  a les sales del Museu d’Art de Cerdanyola centrades en els beneficis que l’art, el patrimoni i la cultura tenen per la salut

Les sessions Les etapes de la vida en relació amb l’art seran les activitats dedicades a l’art i el benestar que organitzen els Amics del MAC mensualment cada últim diumenge de mes amb l’objectiu de reivindicar i exercir la cultura com a dret fonamental per a tota la ciutadania.

Per aquest primer trimestre de 2023 la doctora Elisa Grau serà l’encarregada de conduir les activitats. Aquesta nova proposta té com a finalitat obrir un espai de reflexió individual sobre les diferents etapes de la vida: Infància, maduresa i vellesa. Per fer-ho es treballarà  a partir de la contemplació de l’obra d’art,  tot posant en comunicació allò que l’artista expressa amb la seva obra i allò que cadascun de les/els participants pensa o sent. També vol obrir un espai per a que els/les participants puguin compartir uns amb els altres les diverses experiències com a forma d’enriquiment personal.

Les sessions gratuïtes, que sempre seran en diumenge al matí a les 11h, seran el 29 de gener (sessió dedicada a la infància), 26 de febrer (sessió dedicada a la maduresa) i 26 de març (sessió dedicada a la vellesa)

Per participar cal fer inscripció prèvia trucant al 93 591 41 30 en horari d’atenció al públic (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h) o per correu electrònic a l’adreça amics.maccerdanyola@gmail.com

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?