Noves dates en l’inici de les competicions de bàsquet

basquet

Davant la prolongació comunicada pel Govern de les mesures per a la contenció de la COVID-19, aplicades des del 7 de gener a Catalunya i fins al 24 de gener, i malgrat tenir els calendaris de No Promoció i Promoció publicats, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) estableix unes noves dates d’inici de les competicions. Les de No Promoció s’iniciaran els dies 6 i 7 de març i el 13 i 14 de març ho faran les de Promoció.

L’objectiu bàsic en l’establiment de l’inici de la temporada 2020-2021 en l’àmbit competitiu en el mes de març és que els i les esportistes tinguin el període de preparació suficient per reiniciar l’activitat reduint al màxim el risc de lesions per un retorn no prou preparat; d’altra banda, d’aquesta manera també es proporciona als Clubs i Entitats afiliades temps per reorganitzar administrativament la ubicació de partits, en funció de les noves disposicions horàries.

La FCBQ restarà pendent a les indicacions sobre l’evolució epidemiològica, anunciades pel Govern, per anar informant i comunicant, als Clubs i Entitats afiliades a la Federació, respecte a la confirmació de la jornada d’inici de les competicions de la temporada 2020-2021, confiant en el fet que en les noves dates establertes es puguin disputar els primers partits.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?