Nova sessió del programa ‘Art i Benestar’ del Museu d’Art de Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-05-26 at 10.27.04

La segona sessió d’Art i Benestar que organitza l’AMAC es titula Menjar emocional i el poder curatiu de les mans i es portarà a terme el proper diumenge 28 de maig a les 11h al MAC, amb la col·laboració de la Palmira Alcázar de ‘Menja atenta. Pes amable, alimentació tranquil·la’  i la Yolanda García, artista i art terapeuta.

Ens alimentem per nodrir el nostre cos, però moltes vegades mengem sense gana o fem una tria d’aliments que tenen per objectiu dormir sensacions i emocions incòmodes. Aquestes pautes en poden dur a un cicle de menjar i culpabilitat, ja que les emocions com l’ansietat, l’avorriment, tristesa, solitud, no han estat ateses adequadament. Despullem els aliments de connotacions emocionals, i acollim les emocions. I quina millor opció per atendre, entendre i acollir les emocions que a través de l’art.

Les persones expertes que guiaran la sessió proposaran experimentar el poder de les mans i l’art, per explorar emocions, per fer-les aflorar i acollir-les. Es podria definir l’art teràpia com un diàleg gestual-visual que s’estableix entre l’alumne i l’art terapeuta, no sempre cal parlar. En l’expressió artística l’alumne és coautor de l’obra de l’art terapeuta i viceversa. El pastel sec sobre paper ulteriorment humidificat amb argila serà l’expressió artística amb la qual les persones participants faran el diàleg gestual-visual.

L’activitat és gratuïta. Per participar cal fer inscripció prèvia trucant al 93 591 41 30 en horari d’atenció al públic (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h) o per correu electrònic a l’adreça amics.maccerdanyola@gmail.com

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?