Nova sessió del Dijous Feminista

ImatgeDijousFeminista

El programa feminista trimestral ‘Dijous Feminista’, organitzat per l’Ajuntament de Cerdanyola, manté amb la consigna de sensibilitzar envers la llibertat de gènere i la diversitat sexual. L’objectiu és dels tallers i activitats amb perspectiva de gènere i LGTBIQ+ és oferir una eina per a l’apoderament del propi cos i les pròpies accions. La sessió d’avui serà a les 18.30 hores a la sala d’actes del MAC.

La segona activitat del programa es tracta de la presentació del llibre A sota Veu. Relats en femení de Maria Carme Alerm. L’autora va néixer a Barcelona, tot i que des de petita viu a Cerdanyola del Vallès. Alerm ofereix uns relats vius, emocionants, reals que conviden a reflexionar sobre allò que sentim i que potser només expressem A sota veu.

Aquest recull d’onze relats porten a les vivències protagonitzades per diferents dones, de diferents generacions, amb les quals és fàcil d’identificar-se. Són històries actuals que en alguns casos miren cap al passat, cap a la guerra i la postguerra; en d’altres, s’expliquen les inquietuds i problemes d’una actualitat preocupant per a les joves. A sota veu indica com les dones han hagut d’expressar-se durant segles, des del silenci imposat com una mordassa, en una societat que dictava el paper que aquestes havien de tenir a la història i, per tant, durant la vida quotidiana. La presentació del llibre anirà a càrrec de la seva autora i també acompanyada de Pilar Adell i Victoria Lovaina. Per participar caldrà inscripció prèvia a dones@cerdanyola.cat o trucant/whatsApp al 607280750 ja que les places son limitades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?