Nova àrea de salut mental per a adults a urgències del Parc Taulí

WhatsApp Image 2023-06-29 at 08.56.50

El Parc Taulí continua ampliant i millorant els seus espais per seguir oferint una assistència de qualitat als seus pacients i per millorar l’entorn de treball dels professionals. Ja ha entrat en funcionament la nova àrea d’urgències de salut mental per a adults, que té 120m2 i pot atendre fins a 10 pacients en dues zones. Un espai comú i obert, on hi poden haver fins a cinc pacients; i un altre tancat amb cinc boxs -quatre individuals i un més gran, que s’utilitzarà per fer la primera atenció del pacient-, així com un consultori per fer les visites i el control d’infermeria. En aquesta primera fase, entraran en funcionament tres boxs, i en les pròximes setmanes ja es podran utilitzar els cinc.

Fins avui, els pacients que ingressaven a urgències per qüestions relacionades amb la salut mental havien de ser atesos a l’àrea mèdica general. Ara, amb l’entrada en funcionament del nou espai d’urgències de salut mental per a adults, aquestes persones seran ateses en una àrea específica per aquesta patologia i  dissenyada per oferir una atenció més propera i de qualitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?