Nous cursos de formació ocupacional FOAP per al 2023

WhatsApp Image 2023-01-16 at 11.35.40

Els cursos de formació ocupacional FOAP estan adreçats a persones preferentment en situació d’atur. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Tots els cursos CP són títols oficials que atorguen certificat de professionalitat. A més, a banda de la part teòrica, inclouen pràctiques en empresa.

Durant aquest curs 2023 s’impartiran els Certificats de Professionalitat d’Activitats administratives en relació amb el client (840 hores), Soldadura amb electrodes, revestit i TIG (720 hores), Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470 hores) i Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (260 hores). A més dels requisits especificats a cada CP, cal estar inscrit a l’Oficina de Treball (com a demandant d’ocupació i/o millora laboral/formativa en el cas d’estar en actiu o en situació d’ERTO) i tenir entre 16 i 65 anys.

 Els horaris previstos per a tots els cursos seran de dilluns a divendres al matí (entre les 08:00h i les 15:00h). Les persones interessades en participar en el procés de selecció per realitzar alguna de les accions formatives poden adreçar-se de forma presencial al Servei Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n). També es pot demanar més informació trucant al 93.594.70.50, enviant un correu electrònic a formacio@cerdanyola.cat o accedint al web www.cerdanyola.oberta.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?