Nou període d’inscripció per als cursos de català per a adults

pexels-kampus-production-5940721

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre un nou període d’inscripció per als cursos de català per a persones adultes. Les inscripcions seran del 13 al 15 de setembre però prèviament, a partir del 5 de juliol, es pot sol·licitar una prova de col·locació, requisit indispensable per matricular-se en un curs si no es disposa d’un certificat de coneixements de català que acrediti el nivell i si no s’ha fet cap curs o prova prèviament.

La prova de nivell és gratuïta, té una validesa de dos anys i es pot fer en línia o presencialment al Servei Local de Català més proper. Les persones interessades a fer un curs de nivell Inicial o Bàsic 1 no cal que facin la prova. En canvi, totes les persones interessades en el nivell superior (C2) que no tinguin el certificat de coneixements de nivell de suficiència (C1) del CPNL o de la DGPL, hauran de fer obligatòriament una prova de col•locació. Les sol·licituds s’hauran de fer a través del portal d’inscripcions https://inscripcions.cpnl.cat/.

Telèfons d’atenció al públic del Servei Local de Català de Cerdanyola:

93 580 27 51677 25 50 23, de dilluns a divendres de 10 a 13 h

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?