Nou pas en el contenciós administratiu contra el PDU del Parc de l’Alba

direccionalweb

El jutge ha acceptat els peritatges presentats per REFEM i ADENC en el procés judicial pel contenciós administratiu de les dues entitats contra el projecte del Parc de l’Alba.

El passat 12 de juliol els pèrits de REFEM i ADENC van ratificar al TSJC Sala del Contenciós els informes pericials presentats. “El següent pas del procés és presentar les preguntes per part dels advocats dels pèrits detractors (REFEM, i ADENC) i dels defensors del PDU”, recorden les dues entitats, que consideren que encara queda recorregut de mesos al procés: “Un cop passi aquesta fase, i llegides les aportacions, el jutge escoltarà les conclusions presentades per les parts i dictarà sentència”

Refem i ADENC destaquen que les seves aportacions pericials són altruistes, sòlides i contundents. “Alguna pericial contrària ha decaigut perquè l’han fet funcionaris de l’administració”, apunten. També denuncien que “el fet que hi hagi quatre immobiliàries conjuntament amb l’administració indica l’interès econòmic que hi ha al darrere”. Finalment, també indiquen que “els costos judicials dels que presentem el contenciós han estat fruït de donacions populars” i els l’administració provenen de fons públics. Les entitats afirmen que teben la ferma voluntat de continuar fins al final, “amb el convenciment que la salut dels veïns i veïnes, el dret d’habitatge social i la preservació de la Via Verda Collserola-Sant Llorenç (conforme la planificació territorial vigent) , són uns valors que cal preservar i defensar en plena emergència climàtica del segle XXI”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?