Nou horari especial a la Biblioteca Central

foto_np_bcc

Amb motiu de les mesures de seguretat i aplicació dels protocols de treball per la situació de la COVID19, la biblioteca modifica el seu horari d’obertura a partir d’avui. La Biblioteca Central de Cerdanyola obrirà els matins de dimecres a dissabtes, de 9.30 a 14 h. Pel que fa a les tardes, s’oferirà el servei de dilluns a dijous, de 15 a 20.30 h. Tant al matí com a la tarda, s’obrirà mitja hora abans del que s’havia fet fins ara. En contrapartida, els matins de dimarts i les tardes de divendres el servei romandrà tancat.

Pel que fa a l’obertura de sales i serveis disponibles, tot es manté com fins ara. Es mantenen, doncs, les cites prèvies per fer ús de l’espai d’estudi i consulta. L’accés a la col·lecció segueix sent lliure, tot i que amb limitacions d’aforament. Quant a la sala de Petits lectors i l’espai de diaris i revistes, seguiran tancats pel risc que suposaria per a les persones usuàries.

Finalment, les activitats es mantenen també segons la previsió: contes infantils en totes les seves variants, clubs de lectura, cafè filosòfic, tallers, Bibliolabs, exposicions, etc, però, amb les mesures de seguretat que ja s’aplicaven.

ON TROBAR MÉS INFORMACIÓ?

Més informació, inscripcions i reserves a l’espai web de la biblioteca www.bibliotecacerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?