Nou cicle de xerrades de l’Escola de Salut de Cerdanyola

IMG_20201021_090825

L’Escola de Salut de Cerdanyola ofereix un nou cicle de sessions com a resposta a la bona acceptació per part de la ciutadania. Fins ara, l’Escola de Salut ha tractat temes com la gestió emocional i  tècniques de relaxació, l’alimentació i els hàbits saludables, les voluntats anticipades, el funcionament de La Meva Salut, l’activitat física o els àpats de Nadal.

Durant els propers mesos, les sessions programades són  ‘Què sabem de l’eutanàsia?’ (10 gener), ‘Maltractaments al fill/a. Com puc ajudar-lo/a?’ (7 de febrer) i ‘Dol i pèrdua. Com suportar-ho?’ (6 de març).  Les xerrades es faran de les 17.30 a les 19 hores a la sala 22 de l’Ateneu de Cerdanyola i estaran conduïdes per persones professionals especialitzades en funció de la temàtica de la xerrada. No caldrà fer inscripció prèvia. Per a més informació, cal adreçar-se al taulell d’atenció a la ciutadania del CAP Canaletes, del CAP Serraparera o del CAP La Farigola.

L’Escola de Salut organitza sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. L’Escola de Salut és possible gràcies a l’estreta col·laboració en les actuacions en l’àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l’Ajuntament de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?