Neix el Club Voleibol Cerdanyola

24c01e452493eba0f9e741ef09a2d61a

Cerdanyola compta amb una entitat esportiva nova: el Club Voleibol Cerdanyola. L’objectiu de la junta que presideix Anna Brunet és posar en marxa dins de la competició federada quatre equips femenins de les categories infantil, cadet i juvenil. “Arran d’un grup de pares de l’IES Gorgs, ens hem animat a donar forma a aquest somni de fa molt de temps”, expliquen des de la nova entitat: “Fins ara no existia a Cerdanyola cap club d’aquesta disciplina esportiva i les nenes que volien practicar el voleibol de manera federada havien de marxar fora de Cerdanyola, a altres clubs, com Sabadell, Badia o Rubí, entre d’altres”.

La falta de pistes a Cerdanyola fa que l’única instal·lació on poden entrenar i jugar, d’acord amb la normativa de la Federació de Voleibol, sigui el PEM Guiera. “Aquesta instal·lació està saturada pels entrenaments d’altres disciplines esportives, fet que ens obliga a jugar els partits oficials els diumenges a la tarda”, remarquen. A més, en cas de voler entrenar a aquesta instal·lació, l’horari seria de 15.15 a 16.45 hores. “És una franja horària molt dolenta, si tenim en compte que l’horari d’estudis finalitza a les 14.30 hores”. Per aquest motiu, entrenaran a les pistes poliesportives d’algun centre docent de Cerdanyola.

Per donar-se a conèixer, l’entitat té previstes unes jornades de portes Obertes els dies 27 i 28 de maig i el 4 de juny al PEM Guiera. Els horaris es concretaran a la web del club (https://sites.google.com/view/clubvoleibolcerdanyola/inici).

TECNIFICACIÓ AL JULIOL
El Club Voleibol Cerdanyola també té previst fer uns entrenaments de tecnificació durant el mes de juliol. Aquestes sessions estan adreçades a totes les noies interessades en jugar i millorar la tècnica del voleibol. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?