Neix el Casal Popular La Flama

WhatsApp Image 2023-02-17 at 09.33.03

Un grup de persones vinculades a les lluites populars i moviments socials de Cerdanyola porten unes setmanes treballant en el projecte de casal que està previst que vegi la llum en els propers mesos. El Casal Popular La Flama vol ser “l’espai de referència on conflueixin les diferents entitats i col·lectius que treballin per l’empoderament i la transformació social”, asseguren. Des del grup promotor han convocat una Assemblea Oberta pel divendres 24 de febrer (19 hores) a la Sala 22 de l’Ateneu per donar a conèixer el projecte i pensar col·lectivament les futures accions de l’espai.

Al manifest de presentació que van publicar a les seves xarxes socials (@laflamacasal a Twitter i Instagram) destaquen que venen “d’experiències passades com La Clau o El Buirac, espais des dels quals s’ha escrit la història dels moviments populars i transformadors de la vila”.

Els objectius d’aquest nou projecte col·lectiu, assembleari i autogestionat són “dinamitzar la vida social de Cerdanyola des d’una perspectiva crítica amb l’estat actual de les coses” i crear un punt de trobada on les veïnes i veïns de la ciutat puguin “construir comunitat més enllà dels límits que ens imposa el sistema capitalista”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?