Música i teatre omplen la programació de l’Ateneu durant l’últim trimestre de l’any

963c54073e784a324883122381877c85

L’obra de teatre Losers obrirà, el 10 d’octubre, una programació que inclou 17 espectacles i que acabarà amb el Concert d’Any Nou de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès el 4 de gener de 2015.

El 24 d’octubre es representarà al Teatre Ateneu l’obra Llibert, un còctel d’humor i tragèdia amb text de Gemma Brió i dirigida per Norbert Martínez. Llibert és el relat d’una mare dels 15 dies de la vida del seu fill i com passa, ella i la seva parella, de l’explosió de felicitat de saber que està embarassada, fins a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se. Alberto Sanjuan visitarà Cerdanyola el 14 de novembre per posar sobre l’escenari del Teatre Ateneu Autorretrato de un capitalista español. El clàssic contemporani irlandès Traduccions-Translations es podrà veure a Cerdanyola el 21 de novembre.

LA MÚSICA, PROTAGONISTA
I en l’apartat musical, Gerard Sesé celebrarà els seus 10 anys al món de la música amb el concert Grans Crits el 18 d’octubre. El cantant local repassarà els seus temes més coneguts i també presentarà cançons del seu nou treball. L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola organitza, el 29 de novembre, un Concert de Música per a Cobla amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. La programació de concerts la completaran l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) i l’ Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV). Totes dues formacions actuaran per partida doble, l’OCC oferirà el Concert de Tardor el 19 d’octubre i el Concert de Cap d’Any el 28 de desembre. D’altra banda, l’AMCV farà el Concert de Santa Cecília el 22 de novembre i el Concert d’Any Nou el 4 de gener.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?