Música i lluita lliure per al final del Fantosfreak al Turonet

bd1351b408feaa7a7bb52dcdff55aef5

El Fantosfreak arriba avui a la seva tercera nit, però encara queden dies de festival al Turonet. La dinovena edició d’un certamen que és més internacional que mai ha rebut 342 curtmetratges candidats provinents de 39 països diferents. Entre els 44 curtmetratges que formen la programació del festival es troba ‘Latched’, el nou treball de Justin Harding, triple guardonat en la darrera edició del Fantosfreak amb ‘Teddy Bears are for Lovers’.

Abans de la projecció dels curts diaris del Fantosfreak la vetllada s’amenitzarà amb petits concerts. Aquest any, l’estrella serà el fundador de The Posies i exguitarrista de la mítica banda REM, Ken Stringfellow. El músic, que oferirà un concert gratuït demà dijous (20.45 hores) abans del quart bloc de curts a concurs, ha col·laborat en els curtmetratges australians Smashed i Too Dark, seleccionats per al festival.
I divendres, abans de la projecció dels curts guanyadors (20.45 hores), tindrà lloc la demostració de lluita lliure de Riot Wrestling, una associació juvenil barcelonina sense ànim de lucre dedicada a la promoció i realització d’espectacles de lluita lliure professional. El públic del Turonet els espera després d’un any sense ells. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?