Multitudinària manifestació a Sabadell contra el Quart Cinturó

WhatsApp Image 2023-02-27 at 11.54.05

Milers de persones, unes 4.000 segons els organitzadors, es manifestaven diumenge pels carrers de Sabadell contra el projecte del Quart Cinturó (B-40).

La manifestació, que ha començat a la Plaça de la Creu Alta, ha omplert tot el recorregut fins a la plaça de l’Àngel, fent que des de la Plaça de les Dones del Tèxtil fos difícil ja avançar. També s’han omplert els carrers adjacents al recorregut per les mateixes persones que formaven part de la manifestació.
L’acte de cloenda ha comptat amb la lectura del Manifest que la darrera setmana han signat més de 1.000 persones i prop de 200 entitats, i les demandes que des de la Campanya i les entitats organitzants s’han posat de nou sobre la taula: “Exigim que desaparegui el Quart Cinturó de la planificació i que s’eliminin totes les reserves viàries urbanístiques del planejament. Només així podrem tenir la certesa de que mai no es construirà el Quart Cinturó”.

Així, entre les demandes que s’han fet han cridat contra el pressupost aprovat tant a l’estat espanyol com a l’acord de pressupostos a la Generalitat que posa el focus en la Ronda Nord definida al pla de mobilitat del Vallès: “Exigim que les partides pressupostàries incloses en els Pressupostos de l’Estat per al 2023, que comprenen estudis o inversions per aquest projecte, no s’executin i que deixin d’aparèixer als pressupostos dels propers anys”. La Campanya demana que no es menteixi a la població amb el joc de la desinformació, que s’arxivi d’una vegada per totes la construcció de macroprojectes d’asfalt i que s’aposti per connexions reals ferroviàries, tant al Vallès com a la resta del país. L’acte ha conclòs amb la participació d’algunes colles de cultura popular i vàries actuacions, entre elles la del cantant Joan Garriga de Dusminguet, que juntament amb els parlaments de la Campanya contra el Quart Cinturó i les entitats organitzants, han cridat que el Quart Cinturó i la Ronda Nord no es realitzarà.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?