Multes més altes per a qui deixi els mobles abandonats al carrer

1df239275e5f6d67099a254b5b97e683

L’increment desmesurat de mobles abandonats als carrers de la ciutat ha fet que el govern municipal reaccioni imposant les multes més altes que permeten les ordenances municipals a qui els deixi sense avisar a l’Ajuntament. També se li carreguen les despeses que generi la recollida d’aquests mobles per part dels equips municipals.

Agents de la Policia Local junt amb els inspectors municipals d’Espais Públics i el suport dels agents cívics s’encarreguen d’afrontar la situació excepcional, detectant els focus de màxima incidència i corregint els comportament erronis, segons un comunicat del consistori. També s’han habilitat més mitjans per retirar mobles i andròmines dels carrers, que en poc temps s’haurien doblat respecte al que era habitual. Així un nou servei de recollida nocturna va començar a treballar divendres passat per reforçarà el servei habitual de dilluns a divendres amb dos equips – matí i tarda – les nits de divendres i dilluns, dies de màxima incidència d’abandonaments de mobles al carrer.

AUGMENT DELS MOBLES AL CARRER
Al juny s’ha registrat un nombre destacat dels abocaments incontrolats als carrers. La primera setmana van ser 91, la segona, 155, la tercera, 179 i la quarta, 154. El nombre de quilos de mobles i andròmines retirats dels carrers i portats a l’abocador de Gavà han estat 28.360 kg, una quantitat que també ha augmentat respecte a altres mesos. El govern municipal recorda que posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida gratuïta de mobles. L’únic que cal fer és trucar al 935 808 888, comunicar-ho i quedar d’acord en el punt on s’han de deixar els mobles.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?