Mulla’t per l’Esclerosi múltiple a Cerdanyola

piscina

“Mulla’t perquè puguem acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Mulla’t!”. Amb aquests arguments la Fundació Esclesori Múltiple convida a participar al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple aquest diumenge. La Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de voluntariat local faran possible que un any més se celebri a Cerdanyola d el Mulla’t a quatre piscines de la ciutat.

  • Piscina Municipal Can Xarau (Carrer de les Camèlies, s/n). De 9.15 a 13.45 hores.
  • Piscina del Parc Esportiu Municipal Guiera (Avinguda de Guiera, 6-8). De 9 a 15h
  • Piscina Municipal del Turonet (Carrer de Pizarro, s/n). De 7.30 a 22.30 hores. De 9 a 14.15h.
  • Piscina del Servei d’Activitat Física de la UAB (Campus Bellaterra edfici SAF 3)

L’alcalde i diferents regidors del consistori participaran al salt de les 12h a la piscina municipal de Can Xarau. Aquesta piscina farà salts cada hora amb les persones usuàries que hi hagi en aquell moment, doncs l’accés a la piscina està limitat per hores a les persones que hagin demanat cita prèvia.

COM MULLAR-SE?

  • Et pots mullar a la piscina l’11 de juliol.
  • A partir de l’1 de juliol et pots mullar des del supermercat amb l’Oli OleAurum, que és l’oli del Mulla’t. Trobaràs l’oli, fet per productors catalans, a les principals cadenes de supermercats. Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1€ per l’esclerosi múltiple fins el 31 de juliol.
  • Et pots mullar a la botiga on-line comprant algun dels articles solidaris del Mulla’t.
  • Et pots mullar fent un donatiu que ens ajudarà a tirar endavant els serveis per a les persones recent diagnosticades i la recerca. Pots triar entre destinar el teu donatiu a recerca, una sessió de psicologia o una sessió de neurorehabilitació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?