Morral: “Si guanya la llista del president hi ha d’haver conseqüències a nivell d’Estat”

a6922ff8cfad5d7f36649c0f9c77253b

“Quan el teu president legítim, des de l’exili, et proposa formar part de la candidatura que ell encapçala, no t’hi pots negar”, assegura l’exalcalde de Cerdanyola per ICV-EUA, Toni Morral, que ara ocupa la posició 18 de la demarcació de Barcelona de Junts per Catalunya: “Quan em va trucar Carles Puigdemont vaig dir-li si coneixia el meu perfil polític i em va dir que el tenia molt clar”. Morral, que també ha format part del secretariat nacional de l’ANC, es va reunir a Bèlgica amb gran part de la candidatura de Junts per Catalunya. “És una candidatura de país transversal, amb persones de sensibilitats polítiques molt diferents molt convençudes del que anem a fer”.

En un acte a l’associació de veïns de Sant Ramon, Morral remarcava que les eleccions del 21-D s’escapen de la lògica partidista: “Hem d’intentar convertir la humiliació en dignitat, la repressió en esperança i l’autoritarisme en democràcia”. Per al candidat aquestes eleccions són il·legítimes, però també apunta que les “urnes mai ens han de fer por”. En aquest sentit, Morral explicava que hi ha un triple repte: que les tres candidatures independentistes sumin la meitat més un, que la candidatura de Junts per Catalunya sigui la guanyadora i que “a Cerdanyola els resultats estiguin per sobre de la mitjana del país”.

QUÈ PASSARÀ DESPRÉS DEL 21-D?

Després de la seva estada a Bèlgica, Morral explicava als assistents que va veure Puigdemont “molt fort, amb les idees molt clares i ni una renúncia a res”. Però que passarà després del 21-D?, va preguntar-li un dels veïns assistents a l’acte. “Omplim les urnes a tope d’independència, investim de nou Puigdemont president i veurem si aguanten el 155, perquè si guanya la llista del president hi ha d’haver conseqüències a nivell d’Estat”. En aquesta línia Morral es mostrava convençut que per l’Estat espanyol té la fortalesa de les seves estructures i “nosaltres tenim la fortalesa de la gent”. 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?