Mor el centenari Antonio Ortega

WhatsApp Image 2023-05-12 at 08.48.55(1)

El cerdanyolenc ha mort pocs dies després de rebre un homenatge ciutadà pels seus 100 anys. Els jardins de Ca n’Ortadó s’omplien en motiu del centenari del cofundador del Grup Artístic Teatral (GAT). L’Ajuntament es va sumar a la celebració  i l’alcalde Carlos Cordón va fer entrega al centenari d’un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l’alzina de Cordelles.

Ortega va néixer el 6 de maig de 1923 a la província d’Almeria. Al 1949 va contraure matrimoni amb la Lolita i d’aquesta unió van néixer tres fills i més endavant cinc néts i dos besnets. L’any 1976 i juntament amb Daniel Claramunt van fundar el GAT (Grup Artístic Teatral) . Però aquesta no ha estat l’única aportació al teixit social i cultural de la ciutat, ja que Ortega ha estat col·laborador i soci d’entitats com l’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola, la Coral Cerdanyola, la Coral Collserola, la Coral de l’Orfeó la Lira, Freak Show, Taller de Cinema i AFOCER.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?