Montflorit ja té un pedra conmemorativa del centenari del barri

WhatsApp Image 2023-07-26 at 10.14.32(1)
La pedra va ser beneïda per Mossèn Montserrat / F. Ajuntament (NP)

Una pedra centenària a la plaça Olivé recorda els cent anys del naixement del barri actual. Han passat més de cent anys des que els germans Isidre i Lluís Riera compraven en subhasta la masia i els terrenys de Ca n’Oliver. Un any més tard es començava a urbanitzar, primer la zona de pla i després a la muntanya. Poc a poc, alguns dels estieuejants es convertien en residents habituals i Montflorit es va anar fent cada vegada en un barri més gran a nivell físic i social.

La plaça Olivé ha estat el lloc escollit per acollir la pedra que recorda la història del barri i que va ser la primera pedra del primer local social. Aquesta plaça ha estat al llarg dels anys el centre de Montflorit acollint el primer local social de l’Associació de Veïns. Tambe seria la plaça de la cabina de telèfon, la bústia de correus i la parada del bus, entre molts altres establiments. L’alcalde, Carlos Cordón, i el president de l’Associació de Veïns de Montflorit, Miguel Ruiz., van ser els encarregats de descobrir la pedra, que seguidament va ser beneïda per Mossèn Montserrat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?