‘Monòlegs a la plaça!’ inaugura el programa del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBIQ+

Monolegs-a-la-plaça-monoleg-no-binarisme

La primera de les activitats del programa per l’Alliberament LGTBIQ+ d’enguany a Cerdanyola tindrà lloc demà dimarts 21 de juny a les 19h a la Plaça Sant Ramon. Monolègs a la plaça és un espectacle de carrer interactiu i participatiu obert a tota la ciutadania per reflexionar sobre la realitat amb la que es troben moltes persones del col·lectiu LGTBIQ+ a l’espai públic i sobre quines reaccions tenim o podríem tenir el conjunt de la ciutadania al respecte.

De la mà de la NUS cooperativa el dimarts 21 de juny la Plaça Sant Ramon acollirà dos monòlegs diferents vinculats a les diversitats sexuals i de gènere, un sobre l’homofòbia i l’altre sobre l’assetjament al carrer que viuen sovint les persones LGTBIQ+. Aquesta proposta té la voluntat d’acostar la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ a tota la ciutadania i interpel·lar-la en el compromís i defensa dels seus drets. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament a través de la Regidoria de Feminismes i LGTBIQ+, començarà a les 19h, és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

SAI

Cerdanyola del Vallès disposa d’un Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI). El SAI de Cerdanyola del Vallès ofereix acompanyament i atenció de proximitat a les persones LGTBIQ+ (Lesbianes, Gais, Trans*, Bisexuals, Intersexuals, Queers i més) que pateixin o estiguin en risc de patir qualsevol forma de discriminació i/o violència LGTBIQ+fòbica.

Per qualsevol dubte o més informació, tant relacionada amb el programa d’activitats del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBIQ+ com del SAI (Servei d’Atenció Integral https://www.cerdanyola.cat/accio-social/servei-datencio-integral-lgtbiq-sai) no dubteu a escriure a lgtbiq@cerdanyola.cat o trucar al 935 921 647

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?