Miriam Vilafranca, campiona d’Espanya de bàsquet amb la selecció catalana
Miriam Vilafranca

Miriam Vilafranca
Miriam Vilafranca

l Nou èxit cerdanyolenc a un campionat d’Espanya de bàsquet. Miriam Vilafranca, jugadora local que actualment milita al Femení Sant Adrià, s’ha proclamat campiona d’Espanya de bàsquet infantil amb Catalunya. Al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques Cadets i Infantils 2020 celebrat, Catalunya s’ha penjat dues medalles d’or i dues d’argent després de fer-se amb un total de 22 victòries i dues derrotes.

9 PUNTS I 4 REBOTS A LA FINAL
El darrer dia de les seleccions catalanes al campionat de Huelva arrencava amb la final infantil femenina en la que la selecció catalana infantil femenina dirigida per Àlex Rodríguez, juntament amb Laura Díaz i Jordi Guarch, es proclamava campiona després de superar a Madrid per un 45-53 i completar, invictes, un magnífic torneig. Vilafranca destacava a la final amb 9 punts i 4 rebots.

A la semifinal, la selecció catalana superava a la Comunitat Valenciana per un 47-56 i accedia a una nova final davant la selecció de Madrid. Però Vilafranca no era l’única jugadora del Sant Adrià al conjunt català, ja que tres de les seves companyes de -Laia Oliva, Jana Nogués i Adriana Domingo- també es penjaven l’or.

– Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?