Millor Battery inaugurarà una fàbrica de bateries de liti a Cerdanyola

L’enginyer cerdanyolenc Baltasar López, guanyador del Yuzz 2016, és el fundador de l’empresa

L’startup Millor Battery, fundada per l’enginyer cerdanyolenc Baltasar López, inaugurarà una fàbrica de bateries de liti a Cerdanyola. En un comunicat l’empresa anuncia que, després de cinc anys treballant en una tecnologia pròpia amb la qual es puguin crear bateries de liti més lleugeres, amb més vida útil i major autonomia que les ja existents, ja es troba preparada per començar a produir-les en sèrie.

ES PODRAN FABRICAR 50.000 UNITATS ANUALS

La nova fàbrica, que començarà la seva producció al mes de febrer, centrarà la seva activitat en industrialitzar tres dels projectes en què han estat treballant els seus enginyers durant els tres últims anys. Una vegada que la planta es trobi a ple rendiment, la capacitat de producció de la mateixa serà de 50.000 unitats a l’any. Però, per què s’ha triat Cerdanyola? López assegura que l’han seleccionat “per la seva localització estratègica i la seva proximitat al Centre Tecnològic Eurecat, que disposa del principal laboratori de bateries d’Espanya i que és un partner clau del projecte“. Sense una aposta com la que ha fet el centre tecnològic Eurecat, Millor Battery “estaria obligada a recórrer a l’estranger”, assegura López,

UNA EMPRESA PROMETEDORA QUE VA NÉIXER AL 2015

Millor Battery va ser fundada l’any 2015 amb l’objectiu de liderar el mercat de les bateries per a vehicles elèctrics fabricades en petites i mitjanes sèries a nivell internacional. Un any després, va ser el projecte guanyador de la primera edició del Programa Yuzz Cerdanyola.

Actualment l’empresa treballa en projectes com el de les bateries per a scooters elèctrics amb major densitat d’energia del món i el de bateries per minibusos elèctrics, que està desenvolupant en col·laboració amb Transports Metropolitans de Barcelona, IDIADA, Eurecat, Indcar i ACCIÓ. A més, segons un comunicat, l’startup ha despertat l’interès de fabricants de països com la Xina, Índia, Canadà o els Estats Units. Malgrat la inauguració de la fàbrica de Cerdanyola, Millor Battery mantindrà també les seves instal·lacions a Terrassa. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Últimes notícies



Newsletter



Necessites ajuda?