Mèxic, Senegal i Múrcia estaran presents a la Mostra de Dansa Popular

f8f336d27957a1b2f13b2daec1d1b4b0

La Mostra de Dansa Popular ja té el motor a punt per omplir la dansa, música i gastronomia els carrers i places de la ciutat del 4 al 9 de juliol. Enguany els grups convidats per l’Esbart Dansaire Sant Marçal són el Ballet Dakar (Senegal), el Ballet Folklórico Ciudad de México (Mèxic) i Coros y danzas de Molina de Segura (Múrcia).

“Malgrat que comencem a treballar a un any vista, 15 dies abans sempre apareixen problemes d’última hora en forma de falta de visats o retirades de patrocinadors que obliguen a cancel·lar actuacions previstes i haver d’esperar fins al darrer moment per tenir el cartell definitiu”, explica la secretària de l’Esbart, Laura Bros. En aquesta línia, la regidora de Cultura, Elvi Vila, reconeixia que la proposta “no és gens fàcil de muntar” i agraïa la feina que fa l’entitat per organitzar una cita que “s’espera cada estiu” al municipi”.

La Mostra començarà dimarts 4 a l’Ateneu amb la presentació oficial. Un dia després el grup de Mèxic actuarà a la plaça de Jaume Grau i Altayó i Senegal ho farà a l’avinguda de Canaletes. El dijous dia 6, serà el dia on grans i petits podran aprendre a ballar les danses dels grups convidats acompanyats de la mostra gastronòmica. El concert de música tradicional serà el protagonista de divendres 7 al MAC i dissabte el parc del Turonet tornarà a acollir la ballada principal. El programa es clourà un dia després amb una vetllada de danses catalanes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?