MES posa cinc condicions per garantir la governabilitat

4c704b823894e663c696fb5ee0a8793f

El nomenament d’un gerent professional, la constitució d’un Pla Estratègic i un Pla d’Acció Municipal condicionaran l’acord

“Cerdanyola està jugant a segona divisió B, quan, per volum i importància de la ciutat, hauria d’estar a primera”. Amb aquest símil futbolístic el regidor de MES, Jordi Miró va diagnosticar l’estat de Cerdanyola que, en 19 mesos, ha tingut cinc governs diferents.

Disposats a acabar amb una situació que qualifiquen de “rocambolesca”, Mes està obert a parlar amb totes les forces polítiques i garantir la governabilitat de la ciutat.
El topall el situen al mes de febrer però, a diferència de la investidura de l’alcalde Carles Escolà, han col•locat sobre la taula de negociació cinc condicions imprescindibles. Aquestes passen des de constituir un Pla Estratègic de Ciutat i concretar el Pla d’Acció Municipal (PAM) a desenvolupar un citilab, un dels projectes pels quals aposta la formació dels socialistes d’esquerra sobiranistes. A més es negaran a qualsevol acord que suposi posar pals a les rodes al procés sobiranista català. Que Cerdanyola surti de l’Associació de Municipis per la Independència seria, per exemple, un obstacle.

Tant Miró com Mena van subratllar la necessitat de deixar la gerència de l’Ajuntament en mans professionals, perquè, segons el seu anàlisis, la ingerència política ha acabat afectant la ciutat. Les declaracions es van fer durant un acte de balanç de l’acció política realitzada l’any 2016 i fixar els objectius per al 2017, com a forma de rendir comptes a la ciutadania. “Així és com entenem la política”, va dir Mena, per qui accions com aquestes haurien de ser pràctica habitual. –JJR

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?