Més de 4.000 euros per l’esclerosi múltiple

fem2

La 9a edició del FEM Monòlegs ha recaptat 4.205 euros que es destinaran a la investigació de l’esclerosi múltiple a través de la Fundació Esclerosi Múltiple. En un teatre Ateneu que va omplir el cartell de sold out, els monologuistes Alberto Castro, Maite Fortuna, Raúl Llopart, Carlos del Pozo i Elías Torres van complir les expectativles del públic. A més, els actors Mònica Pérez i Jordi Ríos, el Mag Igor i els pallassos de la companyia Caulababa també van aixecar els aplaudiments del públic.

UNA RECAPTACIÓ SIMILAR A LA DEL 2020

En l’última edició celebrada el FEM Monòlegs es van recaptar 4.800 euros i enguany, encara en pandèmia, la recaptació ha estat similar. Més de 4.000 euros que es destinaran a la recerca d’una malaltia de la qual encara es desconeixen les causes. La representant de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Mercè Sancho, recordava els efectes que ha tingut la covid-19 en els quasi 9.000 malalts d’esclerosi múltiple a Catalunya: “Molts es van tancar a casa per por d’agafar el Covid, i això els ha debilitat a nivell muscular i psicològic”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?