Més de 12.000 persones han patinat a la pista de gel

5b28f48ced011fc04be950095172835a

Una setmana després de cloure l’experiència de la pista de gel per segon any consecutiu, Cerdanyola Comerç i Serveis fa una primera valoració “molt positiva” per la “resposta fidel de la ciutadania” a la proposta de l’associació de comerciants”. En els 37 dies que la pista ha estat oberta han patinat més de 12.000 persones -l’any passat van ser 10.000- i han passat pel recinte unes 40.000.  Per a l’entitat, aquestes xifres permeten afirmar que “la pista de gel s’ha consolidat com una fita del Nadal a Cerdanyola en només dues edicions”.

Enguany s’ha experimentat un augment de visitants de ciutats veïnes, especialment Ripollet, Montcada i Barberà, però també de Sabadell. Un dels fets més destacats, segons l’associació, ha estat la ràpida implantació del mecanisme de tiquets de descompte 2×1 que els ciutadans podien demanar a les 180 botigues associades a Cerdanyola Comerç i Serveis. El nombre de patinadors que hi ha acudit amb el tiquet a la mà, ja des del primer dia, ha estat un 25 % superior a l’any passat.

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis volen agrair aquest “nou èxit de la pista de gel” a tots els establiments associats, als patrocinadors i col·laboradors, als anunciants, a les empreses proveïdores, als treballadors de les diverses Àrees de l’Ajuntament de Cerdanyola, als treballadors de la pista i a la ciutadania en general.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?