Medalla, en el top 5 nacional de la revista Mondo Sonoro

Medalla-2021

‘Arista rota’, el tercer treball dels cerdanyolencs Medalla, és el cinquè millor disc nacional de 2021, segons Mondo Sonoro. La revista musical independent i gratuïta considera que “els de Barcelona refermen la seva trajectòria amb un tercer treball ambiciós en què mostren la seva capacitat per atacar i combinar gèneres diferents, del kraut-rock robust a la psicodèlia i fins i tot la bossa nova, tot sota el paraigua d’una personalitat cada dia més pròpia i que fuig dels tòpics”.

ELS QUATRE PRIMERS LLOCS

El primer lloc del rànquing dels 50 millors discos espanyols del 2021 l’ocupa ‘Puta’ de Zahara i el segueixen ‘El Madrileño’ de C.Tangana, ‘Clamor’ de Maria Arnal i Marcel Bagés i ‘Tiene que haber algo más’ d’Alizzz.

ORGULL

“Per a un grup independent com el nostre us podeu imaginar què significa. Orgull”, han assegurat els cerdanyolencs via xarxes socials.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?