Matinal coeducativa al pati del MAC

IMG-20211209-WA0020

El programa del 25-N acaba aquest dissabte amb una matinal coeducativa de 10 a 13 hores al pati del Museu d’Art de Cerdanyola (MAC). A les 10 hores es faran tallers creatius coeducatius per a infants i famílies,  a les 11. 50 hores hi haurà la presentació de l’associació Cerdanyola Educació Feminista i a les 12 hores es presentarà La rateta voladora, espectacle familiar a càrrec de la companyia Mitja i Mitjoneta. Les tres activitats estan organitzades per Cerdanyola Educació Feminista amb la col·laboració de l’Esplai Cucut.

Què és Cerdanyola Educació Feminista?

Al gener del 2021 un grup de famílies diverses, preocupades al veure com les desigualtats de gènere continuen reproduint-se en els missatges que reben les nostres filles i fills, es van organitzar per fer de la nostra ciutat un entorn lliure de violència masclista  i androcentrisme. “Cerdanyola Educació Feminsita significa la materialització del somni de la construcció d’una societat del present i del futur més igualitària i lliure de violències masclistes”, apunta Lídia Arroyo. “Som un grup de famílies diverses que ens preocupa la societat masclista heteropatriarcal en la que creiexen els nostres fills i filles i ens unim amb la idea de millorar, en la mesura de les nostres possibilitats, la ciutat en la que vivim, intentant crear un ambient més lliure i inclusiu en el que totes les persones hi tinguin cabuda”, destaca Mar Mena, que assegura que treballen “per combatre el sexisme, oferir nous referents i promoure la reflexió”.

Tret de sortida a les seves propostes d’activitats coeducatives per a la ciutadania Cerdanyola a l’espai públic

L’activitat de l’entitat combina activitat combina dues vessants. D’una banda, com a entitat feminista són una veu crítica i activista per denunciar el sexsime i la desigualtat de gènere tant en l’àmibt educatiu, cultural i de ciutat. I de l’altra, són una entitat coeducativa de ciutat que té per objectiu proposar activitats educatives, culturals i cíviques amb propostes d’educació en igualtat. La Matinal Coeducativa és el tret de sortida a les seves propostes d’activitats coeducatives per a la ciutadania Cerdanyola a l’espai públic.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?