María Valle diu adéu a Ciutadans

IMG-20220316-WA0005(1)

“El meu camí com a afiliada s’acaba avui. Sense il·lusió ni esperança no té sentit continuar. El temps dedicat, la feina feta i moltes persones que he conegut són els meus millors fruits. Desitjo lucidesa i clarividència perquè el Ciutadans que vaig conèixer no es perdi. Fins sempre”. Amb aquestes paraules s’acomiadava María Valle de Ciutadans. “Ara estic centrada en la meva feina i és el que vull fer. No deixaré de ser en aquells llocs amb què tinc un compromís ideològic o personal, però de moment i encara que mai no es pot dir d’aquesta aigua no beuré no tinc cap intenció continuar en la política”, assegura la cerdanyolenca a aquesta publicació.

Trajectòria

L’advocada cerdanyolenca militava a la formació des del novembre del 2006. Va ser Secretària del Comitè Territorial de la província de Barcelona del 2007 al 2008. També va ocupar el càrrec de membre de la Comissió de Garanties de Ciutadans del 2008 al 2009. Va ser candidata a l’alcaldia de Cerdanyola per CS al 2015 i va ser regidora de l’Ajuntament de Cerdanyola des de juny del 2015 fins a l’abril del 2016, moment en el qual va deixar el càrrec per ser diputada al Parlament de Catalunya. En les eleccions al Parlament de Catalunya de 2017, va ser reelegida diputada a la cambra catalana.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?