María Valle (C’S): “Volem una Cerdanyola moderna, solidària i competitiva”

fd2436c23111d947c615d80fa5115911

La candidata a l’alcaldia de Ciutadans (C’S), María Valle, es presentava oficialment amb el compromís de treballar per “una Cerdanyola moderna, solidària i competitiva”. En una sala d’actes del MAC plena i amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya, Carmen de Rivera, Valle assegurava que l’Ajuntament ha de ser “transparent” i escoltar els ciutadans.

OPOSICIÓ AL CREMATORI
La candidata de C’S, que es definia com una “persona normal”, preocupada per Cerdanyola i les necessitats de la ciutadania, especialment pels col·lectius “més vulnerables: nens, avis i minusvàlids”, destacava que Cerdanyola és una ciutat “desatesa” i que no ha avançat com la resta de municipis del seu entorn perquè “no s’ha invertit bé” i “no s’escolta als ciutadans”. La Cerdanyola moderna que vol C’s, segons explicava Valle, s’aconseguirà  dignificant els barris, amb més neteja i l’aposta per eradicar l’incivisme, entre d’altres. Per al partit, la Cerdanyola solidària ha de tenir en compte les necessitats reals dels ciutadans -sobretot les dels col·lectius més sensibles-, i un Ajuntament que pressioni la Generalitat per equipaments bàsics com l’hospital Ernest Lluch. “La Generalitat ha tingut altres prioritats, l’Ajuntament ha de pressionar perquè no es tallin els recursos per allò prioritari”, exigia Valle. En la vessant d’aconseguir una ciutat més competitiva, l’alcaldable apuntava que s’han de generar noves activitats econòmiques i consolidar les existents, però no a qualsevol preu: “La prioritat del govern local ha de ser la salut de les persones”, remarcava. En aquesta línia, Valle mostrava la seva oposició a la instal·lació d’antenes de telefonia al centre ciutat i al crematori.

“ALTERNATIVA SERENA I DEL CANVI RESPONSABLE”
D’altra banda, la diputada al Parlament de Catalunya per Ciutadans, Carmen de Rivera, creu que la idea de regeneració política de Ciutadans ha “calat” i ara la formació és “l’alternativa serena i del canvi responsable”. Rivera, que descrivia Valle com a una “compromesa” i “lluitadora”, anunciava que per a C’S la presentació de Valle “és un pas endavant, perquè el 24 de maig entrarem a l’Ajuntament”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?